Kinderthuiszorg

In Noord en Midden Nederland

Bijzonder Zorgenkind biedt kinderthuiszorg in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland. Door de inzet van kleine regionale teams kunnen we een breed werkgebied optimaal van goede thuiszorg voorzien.

1-op-1 zorg

We leveren zorg op maat voor uw zieke kind. Door de inzet van kleine regionale zorgteams treffen u en uw kind bekende gezichten in huis. Dit draagt bij aan het gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ook kunnen we zo uw kind en het gezin goed leren kennen, veranderingen tijdig constateren en effectief handelen.

Quote

“Het voornaamste is dat uw kind zich veilig voelt”

Zonder zorgen

Vakbekwaam

Onze verpleegkundigen zijn professioneel geschoold, kennen de medische systemen en hebben de ervaring om deze in te zetten en te bedienen. Ook weten ze als geen ander tegen welke problemen u kunt aanlopen. Heeft u vragen? Stel ze ons gerust in ons contactformulier. Wij geven u graag antwoord.

Zorg op locatie

Onze zorg kan naast thuis ook op het (medisch) kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of op school geleverd worden. En door de nauwe samenwerking met de Ronald McDonald Hoeve te Beetsterzwaag leveren we op deze locatie logeer- en of dagopvang.

24 uur bereikbaar

Ontvangt uw kind zorg van Bijzonder Zorgenkind? Dan kunt u ons altijd bereiken.
We hebben een speciale 24-uurslijn die u kunt bellen als uw kind spoedzorg nodig heeft. Onze ervaring leert dat dit ouders een gevoel van rust en veiligheid geeft.