Over ons

Onze kracht

Kleinschaligheid is onze kracht. We bedienen een groot werkgebied, maar door het inzetten van kleine regionale zorgteams kunnen we een hoge mate van professionele, deskundige en betrokken zorg bieden.

Zorg & kwaliteit

We zijn betrokken en flexibel en geven dat beetje extra wat ouders en kind nodig hebben. Onze zorgkwaliteit wordt mede bewaakt en getoetst door zorgdossiers. Om de zorgkwaliteit te waarborgen evalueren we samen met de ouders met regelmaat de geboden zorg. De uitkomsten hiervan worden verwerkt in het persoonlijk zorgplan.

Quote

“1-op-1 zorg door ervaren gespecialiseerde verpleegkundigen”

Betrokken zorg

Zorgplan op maat

Wilt u gespecialiseerde kinderthuiszorg van Bijzonder Zorgenkind voor uw kind, dan komen we eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Hierbij luisteren we naar uw zorgvraag en bekijken we samen wat Bijzonder Zorgenkind voor u kan betekenen. Daarna volgt een bezoek van de zorgcoördinator, die samen met u de zorgsituatie in kaart brengt, vaststelt welke zorg zal worden verleend en zorgdoelen opstelt. Alle afspraken worden daarna vastgelegd in het persoonlijk zorgplan.

Zorgbehoefte

Belangrijk om te weten: onze zorg is afgestemd op de behoefte van u en uw kind.
Daarbij kijken we ook uitgebreid naar uw sociale netwerk en geven we, binnen de mogelijkheden, aandacht aan het stimuleren van de zelfredzaamheid van uw kind. Heeft u vragen rondom het regelen van zorg voor uw kind? Bel of mail ons gerust dan geven wij u graag antwoord. Of stel uw vraag via het contactformulier.