Teams

Samenwerken en meedenken

Binnen onze teams werken goed opgeleide en ervaren verpleegkundigen. De verpleegkundigen in het team werken nauw samen en zijn onderling goed op elkaar ingespeeld. Ook dragen zij zorg voor een goede communicatie, zowel onderling als met het kind en het gezin.

In Noord en Midden Nederland

Bijzonder Zorgenkind biedt zorg in alle provincies van Noord en Midden Nederland. Door de inzet van kleine regionale teams kunnen we een breed werkgebied optimaal van goede thuiszorg voorzien.

Quote

“Onze kleine teams geven u een vertrouwd gevoel”

Samenwerken

Vertrouwde gezichten

Wij vinden dat de zorg moet worden geleverd door een zo klein mogelijk, vast team. Daarmee bieden we uw kind veiligheid en structuur. De verpleegkundigen worden vertrouwde gezichten en leren u en uw kind goed kennen. Daardoor zijn we in staat veranderingen te signaleren. Eén van de leden van het zorgteam wordt aangewezen als gezinscoach. Deze verpleegkundige is uw vaste aanspreekpunt voor zorg-gerelateerde zaken.

Aanpassend vermogen

Onze verpleegkundigen komen bij u thuis en zullen zich aanpassen aan uw leefomstandigheden. We stellen ons flexibel op en gaan naast u staan in de zorg voor uw kind. We nemen u zorg uit handen. Onze verpleegkundigen zijn veelal woonachtig in uw omgeving, kennen de regio en spreken uw (regio)taal.